Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Case inteligente

Ce presupune conceptul de „case inteligente”?

O casa inteligenta este aceea locuinta care foloseste tehnologii moderne pentru automatizarea tuturor sistemelor si a aparatelor pe baza de energie electrica aflate in interiorul acesteia sau in imediata apropiere.
Aceasta tehnologie moderna va va oferi siguranta unei case futuriste, asigurandu-va confortul dorit, securitate, siguranta si economie.

Ce veti putea controla cu ajutorul unei case inteligente?

Dumneavoastra veti avea controlul asupra tuturor utilitatilor si echipamentelor ce au ca sursa de alimentare energia electrica.  Astfel, veti putea controla:
» Iluminarea casei (luminile artificiale, lumina naturala venita din exterior, prin intermediul automatizarii draperiilor si jaluzelelor.
» Climatizarea locuintei; Echipamentele de aer conditionat vor fi administrate rpin aceeasi tehnologie.
» Sistemele audio-video: televizoare, aparatura audio, sisteme Home-Cinema, sisteme de videoconferinte.
» Sistemul de supraveghere video.
» Sistemul de alarma si sistemul de acces in curtea unei case (porti care sunt accesate electric).
» Sistemele de irigare al unei gradini de pe langa casa, piscine, acvarii sau fantanii, etc.
De asemenea, pe langa posibilitatea de centralizare simultana oferita de o astfel de tehnologie, se poate realiza  si scenarii, programe memorate pentru diverse situatii, ocazii sau perioade din zi, care pot fi accesate ulterior printr-o simpla comanda la fata locului sau de la comanda, prin Internet sau telefon.

AVANTAJE:

1.    Datorita faptului ca tehnologia „case inteligente” se bazeaza pe un sistem wireless (comunicare la distanta, fara fir), instalarea sistemelor specifice va fi facuta fara modificarea instalatiei electrice deja existenta in casa. Sistemul wireless este bazat pe module si poate fi extins si dupa instalarea sa.
2.    Sistemul „case inteligente” va avea instalat senzori de detectie a fumului, a gazului si a apei, astfel veti fi la curent cu orice modificari pot aparea care sa puna in pericol locuinta. Prin acest sistem vor fi inchise imediat toate circuitele compromise.
3.    Fiind un sistem wireless nivelul radiatiilor este infim comparat cu alte sisteme similare care exista pe piata.
4.    Este usor de folosit datorita faptului ca sistemul vine cu o interfata prietenoasa accesibila si intuitiva.
5.    Sistemul poate fi setat sa fie accesat de la distanta, de la orice calculator, I-phone, laptop, tableta sau alt echipament care este conectat la Internet.

Prin dotarea locuintei, ca este vorba de un birou, apartament, vila sau casa de vacanta, vom reusi sa va schimbati modul de viata, patrunzand intr-o etapa a vietii mai lipsita de stress, veti avea mai mult timp liber pentru dumneavoastra si, cel mai important, mai multa liniste si confort!

Pentru alte informatii si detalii privind tehnologia „case inteligente”, pentru oferte sau pachete de achizitie, va rugam sa ne contactati completand formularul din pagina de contact.

Date de contact
Sediu social: Blvd. Petrochimistilor,
bl. B31, scara F, etj. 1
Telefon/Fax: 0348.426.950
Mobil: 0723.647.305, 0756.647.305
Email: soladogroup@yahoo.com
Pentru a cere o oferta de pret pentru lucrari de instalatii electrice, case inteligente sau inchiriere utilaje, va rugam completati detaliat formularul de contact. Serviciile sunt valabile pentru Pitesti, precum si oricare alta zona din Romania.