Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Despre noi

SOLADO GROUP PITESTI s-a infiintat in anul 1995, iar incepand cu anul 2004 a pasit in domeniul serviciilor destinate instalatiilor electrice.

Firma a cunoscut o ascensiune rapida si sigura, in tot acest timp am dat dovada de: respect fata de clientii nostrii, urmarirea standardelor de calitate maxima si construirea unei echipe de profesionisti pregatiti sa faca fata oricarei provocari. Principalele noastre atuuri in realizarea lucrarilor de instalatii electrice si case inteligente sunt calitatea, seriozitatea si preturile. Raspundem cu promptitudine oricarui client si oricarei situatii, iar scopul nostru este sa transformam benefeciarii lucrarilor in parteneri de lunga durata.

SOLADO GROUP PITESTI pune la dispozitie pentru inchiriere automacara UMT 12,5T, buldoexcavator si alte utilaje de constructii care pot fi contractate din Pitesti pentru orice zona, judet; de asemenea, acopera o gama larga de servicii de instalatii electrice si anume:

- Instalatii electrice pentru case, vile, alte constructii civile si constructii industriale. Pentru acest gen de lucrari oferim atit proiectarea, cat si executia.

- Bransamente electrice aeriene si subterane. Precizam ca realizam doar executia unor astfel de proiecte. Pentru restul de servicii de instalatii electrice vizitati pagina dedicata acestora.

De curand, ne-am specializat si in efectuarea de proiecte acoperind aria de servicii intitulate case inteligente. O casa inteligenta este aceea locuinta care foloseste tehnologii moderne pentru automatizarea tuturor sistemelor si a aparatelor pe baza de energie electrica aflate in interiorul acesteia sau in imediata apropiere.

Va oferim sugestii si solutii pentru dumneavoastra, personalizat fiecarei lucrari.
Pentru a afla tarifele practicate de firma noastra in serviciile de instalatii electrice, case inteligente sau inchirieri utilaje va rugam sa ne contactati!

Date de contact
Sediu social: Blvd. Petrochimistilor,
bl. B31, scara F, etj. 1
Telefon/Fax: 0348.426.950
Mobil: 0723.647.305, 0756.647.305
Email: soladogroup@yahoo.com
Pentru a cere o oferta de pret pentru lucrari de instalatii electrice, case inteligente sau inchiriere utilaje, va rugam completati detaliat formularul de contact. Serviciile sunt valabile pentru Pitesti, precum si oricare alta zona din Romania.